Rockin Rhythm Cats

The Rockin Rhythm Cats | Rockabilly & Rock ’n Roll!

The Rockin Rhythm Cats in de Kroeg vanaf 21:00 uur

The Rockin’ Rhythm Cats is een Rock ’n Roll / Rockabilly trio met een repertoire dat het beste is te omschrijven als spicy Rock’n Roll & juicy Rockabilly.

De band komt uit het zuiden van het land (Limburg / Brabant) en speelt met name bekende nummers van de grootste artiesten uit de jaren 50. Absoluut Rock ’n Roll maar dan wel in een eigen jasje en voorzien van een ruig randje. Daardoor valt de band in de smaak bij een breed publiek en ook gewoon gezellig in jouw eigen stamkroeg!

De band met als frontman Mark Tielemans (zang en slag- en sologitaar) bestaat verder uit Coen Molenschot op drums en Deon Buck op contrabas. Drie doorgewinterde muzikale mannen die met de nodige ervaring garant staan voor een avondje spetterende Rock ’n Roll en Rockabilly waarbij alleen maar stil blijven staan en luisteren geen optie is.

Repertoire
Wat mag je verwachten van het repertoire dat The Rockin’ Rhythm Cats spelen? Een avond met deze band is altijd gevarieerd te noemen en toegankelijk voor een breed publiek. Rock ’n Roll hits van weleer worden afgewisseld met bekende maar ook minder voor de hand liggende Rockabilly pareltjes. Denk aan songs als: Are you Ready, Crazy Blues, You made hit, Stood up, One hand loose, Try me, Baby I don’t care, If I had my a woman en That ain’t nothing but right maar ook aan Just because, Stray Cats strut, No brakes, Gene and Eddie en zelfs all time klassiekers zoals Folsom prison blues, Hound dog en Great balls of fire…

 
 
 
 

The Rockin Rhythm Cats

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

google-site-verification=a4troxW8wTHQ_wWRI4EagzgREdxYV5iAIX4dCXX-MPs