Randy Watzeels

The MusicMan

De Kroeg Live presenteert,

Randy Watzeels, live optreden op het terras,

Met hits als: Mojito, Als een Komeet, Van Drinken Krijg Je Dorst en nog veel meer.

De in 1997 geboren Randy Watzeels is al vanaf zijn 9e bezig met muziek. Na mee te doen met verschillende talentenjachten en playbackshows krijgt hij in 2012 de kans zijn debuutsingle op te nemen. Dat is voor de zanger de start van een mooie toekomst in de muziek. Tegenwoordig bouwt Randy Watzeels overal waar hij komt een groot feest! Liedjes als ‘Laat Me Vrij Zijn’, ‘Blijf De Hele Nacht Bij Mij’, ‘Als Een Komeet’ en ‘De Gedachten Aan Jou’ worden overal luid meegezongen. Randy Watzeels timmert hard aan de weg als muzikant en met succes. “Ik wil vrolijke, gezellige feestmuziek maken” zijn de woorden van Randy. Zijn vrolijke klanken komen steeds vaker voorbij en ook zijn bekendheid wordt groter en groter. Op dit moment is Randy bezig met het uitbrengen van nieuwe liedjes, hou hem in de gaten!

Om 01:00 in De Kroeg met zeilberg kermis 2023.
#dekroegzeilberg #Dekroeglive #randywatzeels

Since 1972

Live Muziek

Tijdens de kermis spelen er live bands. Hierbij houden we ons aan de wettelijk gestelde geluidsnormen. Wil je alsnog oordopjes zijn deze aan de muntenbalie te verkrijgen. 

Food & Drink

Tijdens de kermis is de keuken gesloten.

Parkeren

De parkeerplaats op het marktplein is afgezet. Deze dient als kermis terrein. Parkeren in de aangrenzende straten, maar beter kom je op de fiets of te voet

Opnames maken

Foto’s en Filmpjes maken voor eigen gebruik is teogestaan. Als je iets op internet gaat delen vraag de desbetrfende persoon om toestemming.

google-site-verification=a4troxW8wTHQ_wWRI4EagzgREdxYV5iAIX4dCXX-MPs